Sakai Takayuki Original japonský brúsny kameň hrubosť 1000
japonský brúsny kameň hrubosť 1000, rozmery sú 206x66x33 mm Viac o produkte
Sakai Takayuki Original japonský brúsny kameň hrubosť 1000
Elwin de Veld o značke Sakai Takayuki
Naše cesty do Japonska obvykle začíname v Osake, odkiaľ jazdíme šinkansenom (guľový vlak) do Seki v prefektúre Gifu. Začíname v Sakai na juhu Osaky, kde sa nám vždy dostáva vrelého priateľského privítania od Aoki san a Ogawa san od Sakai Takayuki.
V posledných rokoch zákazníci v našej predajni žiadajú špeciálne japonské tradične kované nože: Yanagiba, Sakimura, Kengata: všetky názvy modelov, ktoré sa používajú v japonských kuchyniach na prípravu rôznych druhov rýb. Sakai Takayuki je môj kľúč, ktorý otvára dvere do sveta tradičných japonských nožov a ku všetkému je ich sortiment zameraný na západný trh. Na výrobu tradičných japonských nožov Sakai Takayuki používa tie najlepšie z najlepších: okrem iného Itsuo Doi a Kenji Togashi. Kováč Yamatsuke san so svojou stabilnou rukou na Kaiten Toshi (japonský vodný kameň) je zárukou výnimočne ostrého prevedenia.
Sakai Takayuki nakupuje veľa ich ocele z ocele Aichi (ich sídlo sa nachádza blízko Nagoyi) a pracuje okrem iného s uhlíkovou oceľou shirogami bielej a aogami modrej. Pekný detail: farby v názvoch ocele nemajú nič spoločné s farbou samotnej ocele - je to iba
farba obalu, v ktorom je surová oceľ skladovaná v továrni. Západné modely sú ručne dokončované vo výrobných priestoroch spoločnosti v
Osake (ostrenie), ale prevažne vyrábané v Seki v prefektúre Gifu. Povrchová úprava a kvalita sú úžasné – presne to, čo môžeme od
Takayuki očakávať.
- japonský brúsny kameň hrubosť 1000
- rozmery sú 206x66x33 mm
Elwin de Veld o značke Sakai Takayuki
Naše cesty do Japonska obvykle začíname v Osake, odkiaľ jazdíme šinkansenom (guľový vlak) do Seki v prefektúre Gifu. Začíname v Sakai na juhu Osaky, kde sa nám vždy dostáva vrelého priateľského privítania od Aoki san a Ogawa san od Sakai Takayuki.
V posledných rokoch zákazníci v našej predajni žiadajú špeciálne japonské tradične kované nože: Yanagiba, Sakimura, Kengata: všetky názvy modelov, ktoré sa používajú v japonských kuchyniach na prípravu rôznych druhov rýb. Sakai Takayuki je môj kľúč, ktorý otvára dvere do sveta tradičných japonských nožov a ku všetkému je ich sortiment zameraný na západný trh. Na výrobu tradičných japonských nožov Sakai Takayuki používa tie najlepšie z najlepších: okrem iného Itsuo Doi a Kenji Togashi. Kováč Yamatsuke san so svojou stabilnou rukou na Kaiten Toshi (japonský vodný kameň) je zárukou výnimočne ostrého prevedenia.
Sakai Takayuki nakupuje veľa ich ocele z ocele Aichi (ich sídlo sa nachádza blízko Nagoyi) a pracuje okrem iného s uhlíkovou oceľou shirogami bielej a aogami modrej. Pekný detail: farby v názvoch ocele nemajú nič spoločné s farbou samotnej ocele - je to iba
farba obalu, v ktorom je surová oceľ skladovaná v továrni. Západné modely sú ručne dokončované vo výrobných priestoroch spoločnosti v
Osake (ostrenie), ale prevažne vyrábané v Seki v prefektúre Gifu. Povrchová úprava a kvalita sú úžasné – presne to, čo môžeme od
Takayuki očakávať.
Garancia vráteniaTovar môžete do 30 dní vrátiť
Doprava zdarmanad 120 €
Garancia kvalityPonúkame len značkový tovar
Tovar skladom90% produktov skladom